Set2Go van 4 - FriXion Light - Overlijner - Geel, Roze, Groen, Oranje - Medium penpunt
Nieuw
50.0% *
* Hoeveelheid gerecycled materiaal, exclusief verbruiksmateriaal (patronen, navullingen, inkt) en productverpakking.
Schrijfbreedte
Medium
Schrijfbreedte
Een van de nieuwste verpakkingsinnovaties van Pilot, gemaakt van 100% gerecycleerd plastic, ontworpen en geproduceerd in Europa door Pilot.De Set2Go is een handig penhouder systeem dat een fantastische bureau-organizer kan worden. Deze set is compatibel met veel Pilot-pennen …
Product details
Set2Go van 4 - FriXion Light - Overlijner - Geel, Roze, Groen, Oranje - Medium penpunt

Een van de nieuwste verpakkingsinnovaties van Pilot, gemaakt van 100% gerecycleerd plastic, ontworpen en geproduceerd in Europa door Pilot.

De Set2Go is een handig penhouder systeem dat een fantastische bureau-organizer kan worden. Deze set is compatibel met veel Pilot-pennen en kan op zichzelf gebruikt worden of gekoppeld worden aan een of meer Set2Go bureau-organizers. De nieuwe organizer past perfect op elke bureau: thuis of op het werk.

De set wordt verkocht met onze geliefde FriXion Light, de uitwisbare OVERLIJNER van Pilot!

Met dit unieke, ingenieuze product kun je teksten markeren en de inkt door middel van wrijving uitwissen zodra je klaar bent. Heb je er genoeg van om met potloden in je studieboeken te schrijven? Gebruik FriXion Light en wis je aanduidingen voordat je het boek teruggeeft! Deze pen is een must voor iedereen die met plezier wil schrijven.

Vanwege de uitwisbare inkt mag de FriXion Light niet worden gebruikt voor handtekeningen, juridische documenten, onderzoekspapieren of andere documenten waarvan het schrijven permanent moet zijn.

1 x FriXion Light - Overlijner - Roze - Medium penpunt
1 x FriXion Light - Overlijner - Oranje - Medium penpunt
1 x FriXion Light - Overlijner - Geel - Medium penpunt
1 x FriXion Light - Overlijner - Groen - Medium penpunt

  • Warmtegevoelige FriXion inkt technologie
  • De pennen in deze set zijn voor minstens 50% gemaakt uit gerecycled materiaal (vullingen uitgezonderd) om onze planeet en haar grondstoffen te beschermen.
  • Ecologisch: herbruikbare en duurzame verpakking.
  • Inktkleur : Geel, Roze, Groen, Oranje
  • Puntdikte in mm : 4.00 mm
  • Schrijfbreedte : 3.30 mm

Neus eens rond