Custom Heritage SE - Vulpen - Zwart - Fijne penpunt - In Gift Box
Schrijfbreedte
Fijn
Schrijfbreedte
U droomde van een pen met een uniek ontwerp, Pilot heeft het gemaakt. Met de SE-collectie, hebben de Custom Heritage pennen nu een unieke, weelderige gemarmerde afwerking. Gemaakt van een luxueus polyurethaan hars dat marmer imiteert, is elk model anders, dankzij het gemarmerde patroon dat nooit hetzelfde is,…
+
Product details
Custom Heritage SE - Vulpen - Zwart - Fijne penpunt - In Gift Box

U droomde van een pen met een uniek ontwerp, Pilot heeft het gemaakt. Met de SE-collectie, hebben de Custom Heritage pennen nu een unieke, weelderige gemarmerde afwerking. Gemaakt van een luxueus polyurethaan hars dat marmer imiteert, is elk model anders, dankzij het gemarmerde patroon dat nooit hetzelfde is, zoals in echte steenaders. Dit, door de grote kunstenaars uit het verleden, zo gewaardeerde materiaal is nog altijd de ster van het hedendaagse design en wij begrijpen waarom.

Tijdens de Italiaanse renaissance bereikte marmer zijn hoogtepunt op alle gebieden, verheerlijkt door de kunstwerken van Michelangelo. Het gebruik ervan verspreidde zich naar Frankrijk en vervolgens naar de rest van Europa, waar de barok het meesterlijk gebruikte in een prestigieuze, spectaculaire en weelderige stijl. Eeuwen later is de fascinatie voor deze zeldzame steen niet afgenomen, vandaag de dag werken decorateurs en ontwerpers er nog altijd graag mee.

Zoals je misschien al geraden hebt, is SE geïnspireerd op het Franse woord SEUL, in de betekenis van uniek. De collectie is verkrijgbaar in vijf zeer verfijnde trompe l'oeil marmer kleuren: Een zeer chique zwart met grijze reflecties, een diepblauw met lapis lazuli marmering, een donker eendenblauw met turquoise accenten, een bordeaux met robijn moiré accenten en tenslotte een flamboyant rood oker met gevlamde strepen.