Set2Go van 4 - FriXion Ball 0.7 - Gel Roller - Hemelsblauw, Paars, Koraal, Abrikoos - Medium penpunt
50.0% *
* Hoeveelheid gerecycled materiaal, exclusief verbruiksmateriaal (patronen, navullingen, inkt) en productverpakking.
Schrijfbreedte
Medium
Schrijfbreedte
Een van de nieuwste verpakkingsinnovaties van Pilot, gemaakt van 100% gerecycleerd plastic, ontworpen en geproduceerd in Europa door Pilot.De Set2Go is een handig penhouder systeem dat een fantastische bureau-organizer kan worden. Deze set is compatibel met veel Pilot-pennen …
Product details
Set2Go van 4 - FriXion Ball 0.7 - Gel Roller - Hemelsblauw, Paars, Koraal, Abrikoos - Medium penpunt

Een van de nieuwste verpakkingsinnovaties van Pilot, gemaakt van 100% gerecycleerd plastic, ontworpen en geproduceerd in Europa door Pilot.

De Set2Go is een handig penhouder systeem dat een fantastische bureau-organizer kan worden. Deze set is compatibel met veel Pilot-pennen en kan op zichzelf gebruikt worden of gekoppeld worden aan een of meer Set2Go bureau-organizers. De nieuwe organizer past perfect op elke bureau: thuis of op het werk.

De set wordt verkocht met een van onze geliefde bestsellers: de FriXion Ball pen. Schrijven, wissen, herhalen! NOOIT meer doorstrepen met FriXion Ball, de ORIGINELE uitwisbare pen van Pilot!

Schrijf soepel, wis door warmte op te wekken met de FriXion wisser zonder het papier te beschadigen en herschrijf onmiddellijk.

Door je FriXion-pen na te vullen, verminder je het plastic afval, komt er minder CO2 in de atmosfeer, enz. en bespaar je ook geld in vergelijking met de aankoop van een volledig nieuwe pen.

De 0,7 mm punt geeft een medium lijnbreedte van 0,35 mm.

Vanwege de uitwisbare inkt mag de FriXion Ball niet worden gebruikt voor handtekeningen, juridische documenten, onderzoekspapieren of andere documenten waarvan het schrijven permanent moet zijn.

1 x FriXion Ball 0.7 - Gel Roller - Abrikoos - Medium penpunt
1 x FriXion Ball 0.7 - Gel Roller - Koraal - Medium penpunt
1 x FriXion Ball 0.7 - Gel Roller - Paars - Medium penpunt
1 x FriXion Ball 0.7 - Gel Roller - Hemelsblauw - Medium penpunt

  • De pennen in deze set zijn voor minstens 50% gemaakt uit gerecycled materiaal (vullingen uitgezonderd) om onze planeet en haar grondstoffen te beschermen.
  • Warmtegevoelige FriXion inkt technologie.
  • Ecologisch: herbruikbare en duurzame verpakking.
  • Inktkleur : Hemelsblauw, Paars, Koraal, Abrikoos
  • Schrijfbreedte : 0.35 mm
  • Puntdikte in mm : 0.70 mm
  • Navulbaar : Ja

Neus eens rond