Set2Go van 4 - G-2 - Gel Roller - Zwart, Blauw, Rood, Groen - Medium penpunt
Schrijfbreedte
Medium
Schrijfbreedte
Een van de nieuwste verpakkingsinnovaties van Pilot, gemaakt van 100% gerecycleerd plastic, ontworpen en geproduceerd in Europa door Pilot.De Set2Go is een handig penhouder systeem dat een fantastische bureau-organizer kan worden. Deze set is compatibel met veel Pilot-pennen …
Product details
Set2Go van 4 - G-2 - Gel Roller - Zwart, Blauw, Rood, Groen - Medium penpunt

Een van de nieuwste verpakkingsinnovaties van Pilot, gemaakt van 100% gerecycleerd plastic, ontworpen en geproduceerd in Europa door Pilot.

De Set2Go is een handig penhouder systeem dat een fantastische bureau-organizer kan worden. Deze set is compatibel met veel Pilot-pennen en kan op zichzelf gebruikt worden of gekoppeld worden aan een of meer Set2Go bureau-organizers. De nieuwe organizer past perfect op elke bureau: thuis of op het werk.

De set wordt verkocht met een van onze geliefde bestsellers: de G-2 gel inkt pen.

Of je nu thuis, op school of op kantoor bent, de intrekbare G-2 pennen van Pilot zijn extra comfortabel, vloeien soepel en gelijkmatig. De ergonomische grip zorgt voor het comfort daar waar de onvervormbare en onverslijtbare wolfraam schrijfkogel het schrift voor zijn rekening neemt. Laat u verrassen door de kleurintensiteit van deze zachte inkt.

Door je G-2 pen na te vullen, verminder je het plastic afval, komt er minder CO2 in de atmosfeer, enz. en bespaar je ook geld in vergelijking met de aankoop van een volledig nieuwe pen.

De 0,7 mm punt geeft een medium lijnbreedte van 0,32 mm.

1 x G-2 - Gel Roller - Zwart - Medium penpunt
1 x G-2 - Gel Roller - Rood - Medium penpunt
1 x G-2 - Gel Roller - Blauw - Medium penpunt
1 x G-2 - Gel Roller - Groen - Medium penpunt

  • Onze G-2 medium is voor minstens 70% uit gerecycled materiaal gemaakt (uitgezonderd verbruiksgoederen) in de kleuren zwart, blauw, rood en groen om onze planeet en haar grondstoffen te beschermen.
  • Deze gel-inkt biedt een vlekvrije en kleurrijke schrijfervaring van start tot finish.
  • Ecologisch: Herbruikbare en duurzame verpakking.
  • Inktkleur : Zwart, Blauw, Rood, Groen
  • Schrijfbreedte : 0.32 mm
  • Puntdikte in mm : 0.70 mm
  • Navulbaar : Ja

Neus eens rond