FriXion Ball 0.7 - Gel Roller - Wijnrood - Medium penpunt
Nieuwe kleur
50.0% *
* Hoeveelheid gerecycled materiaal, exclusief verbruiksmateriaal (patronen, navullingen, inkt) en productverpakking.
Schrijfbreedte
Medium
Schrijfbreedte
Schrijven, wissen, herhalen! NOOIT meer doorstrepen met FriXion Ball, de ORIGINELE uitwisbare pen van Pilot!De FriXion Ball zorgt voor een soepele, nette schrijfervaring en wat nog belangrijker is, de mogelijkheid om fouten uit te wissen - allemaal met dezelfde pen.…
Product details
FriXion Ball 0.7 - Gel Roller - Wijnrood - Medium penpunt

Schrijven, wissen, herhalen! NOOIT meer doorstrepen met FriXion Ball, de ORIGINELE uitwisbare pen van Pilot!

De FriXion Ball zorgt voor een soepele, nette schrijfervaring en wat nog belangrijker is, de mogelijkheid om fouten uit te wissen - allemaal met dezelfde pen. Wis gewoon je fouten uit met de geïntegreerde wisser en zie hoe de inkt als bij toverslag verdwijnt! De unieke gel-inkt reageert op de warmte die ontstaat door het wissen, en laat je onmiddellijk over je fout heen schrijven.

Dankzij de gepatenteerde warmtegevoelige inkt heeft Pilot met de uitwisbare FriXion Ball pen - geheel volgens traditie - een revolutie in het schrijven ontketend. Met zijn gestroomlijnde lichaam en zijn tatoeageversiering straalt hij een jeugdige stijl uit. Er is een FriXion Ball voor iedereen, verkrijgbaar in verschillende kleuren!

De FriXion Ball pennen zijn navulbaar, dus je hoeft geen nieuwe pen te kopen als de inkt op is. Door je FriXion-pen na te vullen, verminder je het plastic afval, komt er minder CO2 in de atmosfeer, enz. en bespaar je ook geld in vergelijking met de aankoop van een volledig nieuwe pen.

De 0,7 mm punt geeft een medium lijnbreedte van 0,35 mm.

Vanwege de uitwisbare inkt mag de FriXion Ball niet worden gebruikt voor handtekeningen, juridische documenten, onderzoekspapieren of andere documenten waarvan het schrijven permanent moet zijn.

Samen kunnen we een verschil maken en helpen de grondstoffen van onze planeet te beschermen. Door een FriXion Ball pen te produceren met gerecycleerd plastic, vermindert Pilot de koolstofvoetafdruk van de pen, in vergelijking met dezelfde pen die zonder gerecycleerd plastic wordt geproduceerd. Maar daar blijft het niet bij. Door de pen ten minste 3 keer te hervullen, zal je ook de CO2-uitstoot compenseren. Vanaf de productie tot het einde van de levensduur, zorgt de aankoop van deze pen en het 3 keer hervullen ervan, voor een vermindering van de milieu-impact van de pen met -71%**, in vergelijking met de aankoop van 3 nieuwe pennen. Een klein gebaar kan een belangrijk verschil maken in onze strijd tegen klimaatverandering!

  • Ergonomisch, met rubberen grip voor betere controle.
  • Voor minstens 50%* gemaakt uit gerecycled materiaal (uitgezonderd vullingen en productverpakking) om onze planeet en haar grondstoffen te beschermen.
  • Navulbaar dus goed voor het milieu en je portemonnee!
  • Pen met dop.
  • Aangenaam schrijven met de unieke vloeiende en zachte Pilot gel-inkt.
  • Snel schrijven, wissen en herschrijven dankzij de warmtegevoelige inkt!
  • Inktkleur : Wijnrood
  • Schrijfbreedte : 0.35 mm
  • Puntdikte in mm : 0.70 mm
  • Navulbaar : Ja

Neus eens rond