B2P Gelroller - Gel Roller - Zwart - Begreen - Medium penpunt
Begreen label
89.8% *
* Hoeveelheid gerecycled materiaal, exclusief verbruiksmateriaal (patronen, navullingen, inkt) en productverpakking.
Schrijfbreedte
Medium
Schrijfbreedte
B2P: From Bottle to Pen, of van fles tot pen. Wanneer een waterfles zich omvormt tot intrekbare pen. Méér dan ecologisch. In 2021, voor de eerste keer ter wereld, zal ons B2P gamma nog een stapje verder gaan in het "From bottle to pen" verhaal. De pennen zullen niet alleen bestaan uit gerecycled plastic van flessen,…
Product details
B2P Gelroller - Gel Roller - Zwart - Begreen - Medium penpunt

B2P: From Bottle to Pen, of van fles tot pen. Wanneer een waterfles zich omvormt tot intrekbare pen. Méér dan ecologisch.

In 2021, voor de eerste keer ter wereld, zal ons B2P gamma nog een stapje verder gaan in het "From bottle to pen" verhaal. De pennen zullen niet alleen bestaan uit gerecycled plastic van flessen, maar ook uit plastic afval afkomstig van stranden. Deze pen is voor 89,8%* gemaakt uit gerecyclede plastic flessen, waarvan 2,5%** gerecycled oceaanplastic. Een vernieuwende manier om oceaanvervuiling tegen te gaan. Een klein gebaar kan een belangrijk verschil maken in onze strijd tegen klimaatverandering!

Door een B2P Gelroller te produceren met gerecycled plastic, vermindert Pilot de koolstofvoetafdruk van de pen, in vergelijking met dezelfde pen die is geproduceerd zonder gebruik te maken van gerecycled plastic. Maar daar blijft het niet bij. Door de pen minstens 3 keer te hervullen, zal je ook de CO2-uitstoot compenseren. Vanaf de productie tot het einde van de levensduur zorgt de aankoop van deze Begreen pen en het 3 maal hervullen ervan, voor een vermindering van de milieu-impact van de pen met -69%***, in vergelijking met de aankoop van 3 nieuwe pennen.

*Gerecycled materiaal voornamelijk van plastic flessen (verbruiksgoederen uitgezonderd)

** Teruggewonnen plastic uit oceanen, rivieren, meren, waterwegen en van stranden en oevers.

  • Vlot schrijven dankzij de unieke Pilot gel-inkt.
  • Navulbaar dus goed voor het milieu en je portemonnee!
  • Intrekbaar. Pen klaar in een klik, nooit nog een dop verliezen!
  • Voor 89,8%* gemaakt uit gerecycled plastic (uitgezonderd verbruiksgoederen) om onze planeet en haar grondstoffen te beschermen.
  • Ink Colour : Zwart
  • Navulbaar : Ja
  • Writing width : 0.32 mm
  • Tip size : 0.70 mm

Neus eens rond