Acroball Pure White - Balpen - Lichtblauw - Begreen - Medium penpunt
Begreen label
79.0% *
* Hoeveelheid gerecycled materiaal, exclusief verbruiksmateriaal (patronen, navullingen, inkt) en productverpakking.
Schrijfbreedte
Medium
Schrijfbreedte
Bye-Bye monotonie.
Schrijf in alle zachtheid en munt uit in kleur!

Zeg vaarwel aan het grijze bestaan en verwelkom kleur met de Acroball Pure White! Als balpen met een verfijnde en discrete elegantie onthult de Acroball Pure White een fantasie van verleidelijke tinten.…
Product details
Acroball Pure White - Balpen - Lichtblauw - Begreen - Medium penpunt
Bye-Bye monotonie.
Schrijf in alle zachtheid en munt uit in kleur!

Zeg vaarwel aan het grijze bestaan en verwelkom kleur met de Acroball Pure White! Als balpen met een verfijnde en discrete elegantie onthult de Acroball Pure White een fantasie van verleidelijke tinten. Beschikbaar in acht kleuren (zwart, blauw, rood, groen, roze, violet, turkoois en oranje) en deze inkt van de laatste generatie maakt deze zachtglijdende balpen tot de ideale metgezel voor al diegenen die een streep willen trekken over monotonie en wat #happywriting in hun leven willen.

Samen kunnen we een verschil maken en helpen de grondstoffen van onze planeet te beschermen. Door een Acroball Pure White balpen te produceren met gerecycleerd plastic, vermindert Pilot de koolstofvoetafdruk van de pen, in vergelijking met dezelfde pen die zonder gerecycleerd plastic wordt geproduceerd. Maar daar blijft het niet bij. Door de pen ten minste 3 keer te hervullen, zal je ook de CO2-uitstoot compenseren. Vanaf de productie tot het einde van de levensduur, zorgt de aankoop van deze pen en het 3 keer hervullen ervan, voor een vermindering van de milieu-impact van de pen met -74%**, in vergelijking met de aankoop van 3 nieuwe pennen. Een klein gebaar kan een belangrijk verschil maken in onze strijd tegen klimaatverandering!
  • Voor minstens 77,4%* gemaakt uit gerecycled materiaal (uitgezonderd verbruiksgoederen) om onze planeet en haar grondstoffen te beschermen.
  • Intrekbaar. Pen klaar in een klik, nooit nog een dop verliezen!
  • Navulbaar dus goed voor het milieu en je portemonnee!
  • Een ergonomische pen met rubberen grip voor een betere controle en schrijfcomfort.
  • Betrouwbare, duurzame punt gecombineerd met geavanceerde inkt op basis van olie voor een zachte, vloeiende schrijfervaring.
  • Inktkleur : Lichtblauw
  • Schrijfbreedte : 0.28 mm
  • Navulbaar : Ja
  • Puntdikte in mm : 1.00 mm

Neus eens rond