B2P Ecoball - Balpen - Zwart - Begreen - Medium penpunt
Nieuw
Begreen label
86.0% *
* Hoeveelheid gerecycled materiaal, exclusief verbruiksmateriaal (patronen, navullingen, inkt) en productverpakking.
Schrijfbreedte
Medium
Schrijfbreedte
Bij Pilot, is het behoud van ons milieu een enorme uitdaging die reeds lang ons doen en denken leidt. In 2021, gaan we nog een stapje verder in het From bottle to pen" verhaal. Voor het eerst ter wereld zal ons B2P assortiment niet alleen bestaan uit gerecycled plastic van flessen,…
Product details
B2P Ecoball - Balpen - Zwart - Begreen - Medium penpunt

Bij Pilot zijn we ervan overtuigd dat iedereen een superkracht heeft: de kracht om een verantwoord en optimistisch hoofdstuk te schrijven voor de toekomst van onze planeet. Het behoud van ons milieu is een enorme uitdaging die reeds lang ons doen en denken leidt. Daarom zijn al onze acties gericht op het beter doen met minder.

Het BETER MET MINDER principe staat voor onze aanpak, gericht op het verminderen van de ecologische impact van onze productie met het behoud van onze normen op het vlak van kwaliteit en innovatie. In 2006, waren we al voorlopers door plastic waterflessen te recycleren en om te vormen tot de Pilot B2P pennen. In 2021, gaan we nog een stapje verder in het "From bottle to pen" verhaal. Voor het eerst ter wereld zal ons B2P assortiment niet alleen bestaan uit gerecycled plastic van flessen, maar ook uit plastic afval afkomstig van stranden. Dit plastic wordt gerecupereerd door onze partner Terracycle, wereldleider in recycleren.

Het assortiment breidt uit met de B2P Ecoball, gemaakt van 86,64%* gerecyclede plastic flessen, waarvan 2,5%** gerecycled oceaanplastic. Deze intrekbare en hervulbare balpen biedt een hoog schrijfcomfort en is beschikbaar in zwart, blauw, rood en groen. Een doeltreffende, leuke en vernieuwende manier om oceaanvervuiling tegen te gaan.

Samen kunnen we een verschil maken en ons steentje bijdragen om onze planeet en haar grondstoffen te beschermen. We compenseren nu de CO2-uitstoot van alle pennen geproduceerd in onze Europese fabriek in Frankrijk (74) door het, door Climate Partner voorgestelde, project "plasticvrije oceanen" te ondersteunen en te financieren. Een klein gebaar kan een belangrijk verschil maken in onze strijd tegen klimaatverandering!

*Gerecycled materiaal voornamelijk van plastic flessen (verbruiksgoederen uitgezonderd)

** Teruggewonnen plastic uit oceanen, rivieren, meren, waterwegen en van stranden en oevers.

  • Voor 86,64%* gemaakt uit gerecycled plastic (verbruiksgoederen uitgezonderd) om onze planeet en haar grondstoffen te beschermen.
  • Intrekbaar. Pen klaar in een klik, nooit nog een dop verliezen!
  • Navulbaar dus goed voor het milieu en je portemonnee.
  • Betrouwbare, duurzame wolfraam punt gecombineerd met geavanceerde inkt op basis van olie voor een zachte, vloeiende schrijfervaring.
  • Inktkleur : Zwart
  • Schrijfbreedte : 0.27 mm
  • Navulbaar : Ja
  • Puntdikte in mm : 1.00 mm

Neus eens rond