Acroball - Balpen - Blauw - Begreen - Medium penpunt
Begreen label
77.4% *
* Hoeveelheid gerecycled materiaal, exclusief verbruiksmateriaal (patronen, navullingen, inkt) en productverpakking.
Schrijfbreedte
Medium
Schrijfbreedte
Acroball staat, met zijn inkt van de nieuwste generatie, in voor een glijdend zacht schrift zonder vergelijk. Buiten intrekbaar en hervulbaar heeft de Acroball ook nog een comfortabele ergonomische grip en een wolfraam schrijfkogel die zowel onvervormbaar als onverslijtbaar is.…
Product details
Acroball - Balpen - Blauw - Begreen - Medium penpunt
Acroball staat, met zijn inkt van de nieuwste generatie, in voor een glijdend zacht schrift zonder vergelijk. Buiten intrekbaar en hervulbaar heeft de Acroball ook nog een comfortabele ergonomische grip en een wolfraam schrijfkogel die zowel onvervormbaar als onverslijtbaar is. Gemaakt uit gerecycleerd plastic is deze pen onderdeel van het Begreen gamma. Samen kunnen we een verschil maken en helpen de grondstoffen van onze planeet te beschermen. Door een Acroball Balpen te produceren met gerecycleerd plastic, vermindert Pilot de koolstofvoetafdruk van de pen, in vergelijking met dezelfde pen die is geproduceerd zonder gebruik te maken van gerecycleerd plastic. Maar daar blijft het niet bij. Door de pen tenminste 3 keer te hervullen, zal je ook de uitstoot van CO2 compenseren. Vanaf de productie tot het einde van de levensduur, zorgt de aankoop van deze Begreen pen en het 3 maal hervullen ervan, voor een vermindering van de milieu-impact van de pen met -74%**, in vergelijking met de aankoop van 3 nieuwe pennen. Een klein gebaar, kan een belangrijk verschil maken in onze strijd tegen klimaatverandering!
  • Navulbaar dus goed voor het milieu en je portemonnee!
  • Intrekbaar. Pen klaar in een klik, nooit nog een dop verliezen!
  • Voor minstens 77,4%* gemaakt uit gerecycled materiaal (uitgezonderd verbruiksgoederen) om onze planeet en haar grondstoffen te beschermen.
  • Betrouwbare, duurzame punt gecombineerd met geavanceerde inkt op basis van olie voor een zachte, vloeiende schrijfervaring.
  • Een ergonomische pen met rubberen grip voor een betere controle en schrijfcomfort.
  • Writing width : 0.28 mm
  • Navulbaar : Ja
  • Tip size : 1.00 mm
  • Ink Colour : Blauw

Neus eens rond